Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Amoleta'





(28. 2. 2014, 16:44)
Amoleta na Moravě "tlustá" palačinka. Jako dítě jsem slovo palačinka nikdy neslyšela.

Dnes chápu rozdíl takto:
Amoleta (holka krev a mlíko)hrubší těsto (cca 0,6mm)+ pořádná porce např. sladké tvarohové náplně.
Palačinka (anorektická modelka) tenoučké těsto naplněné a načančané čímkoliv, 1ks pokrm spíš pro oko, než pro žaludek
Omeletu vnímám jako vejce s různými ingrediencemi (zelenina,slanina ...), bez mouky, na slano.
(9. 4. 2012, 22:50)
Já do toho přidávám ještě dvě lžíce polohrubé mouky, je to pak takový hutnější :)
Chladnou hlavu pro Android