Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Dezerty
Vložil: genicka

Amoleta

Suroviny

  • 2 celá vejce
  • 3 lžíce mléka
  • troška oleje
  • marmeláda
  • moučkový cukr

Vybavení

  • 1x Pánev
  • 1x Sporák/Vařič
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

V hrnečku vidličkou dobře rozšleháme vejce s mlékem, vylijeme na rozpálenou pánev mírně vymazanou olejem (nebo kvalitní teflonovou bez oleje), smažíme tak dlouho, až na vrchní straně vejce není syrové (nakukujeme na spodní stranu a regulujeme teplotu abychom amoletu zespoda nespálili). Když je hotová (nahoře žlutá, dole zlatavá), sesuneme jí na talíř, namažeme marmeládou, přeložíme na polovinu, posypeme moučkovým cukrem.


Hodnocení receptu (21 hlasů):
preloaderpreloader

Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+

Chladnou hlavu pro Android