Klobása s kolínky a ostrým kečupem
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Pro tento recepis budete v zakladu potrebovat levnou ovsem kvalitni klobasu, nejlevnejsi kolinka a nejlevnejsi velky kecup.
Klobasu je treba narezat na pomerne male kosticky, alespon sest milimetru. Dat rozehrat panev a do hrnce varit kolinka. Klobasu do panve, fajnsmekri pridaji cibuli, taky na kosticky. Zaklopime kecupem dle uvazeni a jebeme to dal, pridavame vodu dle potreby. Nakonec vyklopime do kolinek nebo naopak kolinka do, to je na uvazeni.
Optionalne sul pepr cesnek paprika, oregano, syr apod., fantaziim se meze nekladou. Pokud by nebyly dve nadoby, lze nejdriv uvarit testoviny a pak poskvarit klobasu s kecupem. Je to slichta, ale celkem slusne se z toho da nazrat. Konzumujeme
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+