Párkové kuře na paprice
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Zapneme si sporák a dáme na něj hrnec s vodou (asi 0,5 litru). Přikryjeme pokličkou, pokud máme k dispozici. Jelikož musíme počkat, než se dostane voda do varu, můžeme si zatím nakrájet párky. Nejlepší způsob je nakrájet (každý z nich) jej podélně na 4 dlouhé nožičky a pak na drobné kousky.
Jakmile začne voda vařit (nebo ještě chvíli před varem), vysypeme obsah sáčku Kuře na paprice do vody a můžeme přidat i trochu másla (trochu znamená třeba půl polévkové lžíce). Průběžně mícháme, aby se nám nic nepřipálilo a po 4 minutách přisypeme i párky. Takto vaříme přibližně 7-8 minut a ochutnáváme těstoviny, až přestanou být křupavé a začnou být pěkně měkké, je hotovo a můžeme podávat. Dá se jíst i z hrnce, popř. vyklopit na talíř ;-)
Dodatky a poznámky
I když je na sáčku Kuře na paprice napsáno 2 porce a vy tam ještě přidáte párky, opravdu toho není tolik, aby se z toho najedli dva hladoví lidé.
Kuře na paprice můžeme zaměnit za více méně jakýkoliv jiný podobný produkt.
8-10 minut 25-35 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+