Zeleninová rýže s fazolemi a tuňákem
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
1) Dáme prvně uvařit rýži podle návodu
2) Během toho si na pánvičku hodíme fazole (je výhoda, že jsou s kukuřicí a také naložené v chilli omáčce, která ale vůbec nepálí, spíš bych ji přirovnala k normální rajčatové omáčce) a tuňáka z konzervy. Nemusíme dávat olej, protože ten už je v té plechovce od tuňáka
3) Až bude rýže uvařená, přidáme na pánev k omáčce, smícháme a je hotovo!!
Dodatky a poznámky
Samozřejmě omáčka je docela hustá, takže se dá zředit
Klidně můžeme přidat bazalku, česnek, sůl či jiná dochucovadla.
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+