Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Náročnější jídla
Vložil: Holistr

Hermelín plněný paštikovou pastou

Fotografie jídlaFotografie jídlaFotografie jídla

Suroviny

  • 2*Hermelín
  • paštika
  • 2*kostička taveného sýru
  • nakládaná paprika
  • zavařované okurky
  • strouhanka
  • mouka hladká
  • 2*vejce
  • olej na smažení
  • sůl
  • brambory jako příloha

Vybavení

  • 1x Hrnec
  • 1x Mísa
  • 1x Pánev
  • 2x Sporák/Vařič
  • 2x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Hermelín příčně rozkrojíme, tak aby nám vznikly dvě stejné poloviny. Vnitřek sýra vydlabeme lžičkou a na krajích necháme alespoň půlcentimetrové okraje. V misce smícháme paštiku, jemně nakrájenou papriku a nakrájenou okurku společně s taveným sýrem a vnitřkem hermelínu. Směs důkladně promícháme až se nám vytvoří pasta, kterou vyplníme dutiny v rozkrojeném sýru. Sýr opět spojíme a alespoň dvakrát obalíme - mouka => vejce => strouhanka. Na rozpáleném oleji smažíme dozlatova.
Podáváme s vařenými bramborami a oblohou.

Dobrou chuť.

Dodatky a poznámky

paštiku doporučuji nějakou s bylinkami(francouzskou) nemusíte to pak dodatečně kořenit; obloha je dle chuti - červené zelí, salát, plátky rajčat, nastrouhanou mrkev, plátek pomeranče, olivy; místo papriky lze použít také chilli

Chladnou hlavu pro Android