Hermelín plněný paštikovou pastou
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Hermelín příčně rozkrojíme, tak aby nám vznikly dvě stejné poloviny. Vnitřek sýra vydlabeme lžičkou a na krajích necháme alespoň půlcentimetrové okraje. V misce smícháme paštiku, jemně nakrájenou papriku a nakrájenou okurku společně s taveným sýrem a vnitřkem hermelínu. Směs důkladně promícháme až se nám vytvoří pasta, kterou vyplníme dutiny v rozkrojeném sýru. Sýr opět spojíme a alespoň dvakrát obalíme - mouka => vejce => strouhanka. Na rozpáleném oleji smažíme dozlatova.
Podáváme s vařenými bramborami a oblohou.
Dobrou chuť.
Dodatky a poznámky
paštiku doporučuji nějakou s bylinkami(francouzskou) nemusíte to pak dodatečně kořenit; obloha je dle chuti - červené zelí, salát, plátky rajčat, nastrouhanou mrkev, plátek pomeranče, olivy; místo papriky lze použít také chilli
90-120 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+