Čokoládová srdíčka
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Tabulku čokolády ať už hořké, mléčné nebo bílé rozpustíme ve vodní lázni - to znamená, že si vezmete větší kastrůlek s vodou a přivedete vodu k varu a do něj vložíte menší kastrůlek, ve kterém se teplem z vroucí vody bude čokoláda pomalu rozpouštět. Do čokolády se může přimíchat ještě máslo nebo případně smetana. Čokoládu lze nalít do silikonových formiček na bonbony nebo i do tvořítka na led. Podle chuti se přidají ještě nasekané oříšky, rozinky, sušené brusinky a jiné ovoce. Čokoláda se dá vychladit do lednice než úplně ztuhne a půjde vyklopit.
Nedá to moc práce a je to mnohem hezčí dárek než jen jít a koupit obyčejnou čokoládu nebo bonboniéru.
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+