Rychlá teplá večeře
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Tento pokrm je skutečně extrémně rychlý, a chuťově o něco lepší než čínská polívka :)
Mraženou zeleninu (směs s kukuřicí - hrášek, mrkev, kukuřice) hodíme na pánvičku a osmahneme do poživatelného stavu. Chvilku před přesypáním na talíř přidáme koření (třeba kari). Zeleninu přendáme na talíř a na pánvičce si upravíme vajíčka podle své chuti - volské oko nebo míchaná. Pokud chce někdo párek, tak ten patří sem, k těm vajíčkům. Hotová vajíčka přidáme na talíř k zelenině a můžeme si nechat chutnat. Celá příprava zabere pár minut, a je toho opravdu hodně, když použijete celý pytlík zeleniny. :)
5-10 minut 20-50 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+