Sojové maso- nudličky/kostičky
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Sojové maso šetří peníze, ale potěší vaše chutě.
Obsah pytlíku uvaříme v dost slané vodě do měkka. Cca 15-25 minut.
Zcedíme vodu, necháme trochu vychladnout a ještě rukama promačkáme, abychom odstranili co nejvíce vody, jinak bude prskat olej všude kolem.
Rozpálíme pánev s olejem a přidáme sojové maso. Přidáme pepř a trochu zakápneme sojovou omáčkou.
Dobře osmažíme a stále mícháme, aby se nic nepřipálilo.
Až budou všechny kousíčky hezky osmažené, ale ve vnitř ještě šťavnaté, máme hotovo.
Takové maso se hodí kamkoli- k rýži, bramborám, jako směs s jakoukoli zeleninou, do polévky (Ale přidáme ji až nakonec do talíře, zmokvaná není dobrá!)
20-30 minut 15-20 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+