Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Náročnější jídla
Vložil: vegbe

Sojové maso- nudličky/kostičky

Suroviny

  • Sojové kostičky/nudličky 100g
  • voda
  • sůl, pepř
  • olej
  • sojová omáčka

Vybavení

  • 1x Hrnec
  • 1x Mísa
  • 1x Pánev
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Sojové maso šetří peníze, ale potěší vaše chutě.

Obsah pytlíku uvaříme v dost slané vodě do měkka. Cca 15-25 minut.
Zcedíme vodu, necháme trochu vychladnout a ještě rukama promačkáme, abychom odstranili co nejvíce vody, jinak bude prskat olej všude kolem.

Rozpálíme pánev s olejem a přidáme sojové maso. Přidáme pepř a trochu zakápneme sojovou omáčkou.

Dobře osmažíme a stále mícháme, aby se nic nepřipálilo.

Až budou všechny kousíčky hezky osmažené, ale ve vnitř ještě šťavnaté, máme hotovo.

Takové maso se hodí kamkoli- k rýži, bramborám, jako směs s jakoukoli zeleninou, do polévky (Ale přidáme ji až nakonec do talíře, zmokvaná není dobrá!)

PT20M 1-2 porcí
20-30 minut
15-20 Kč

Chladnou hlavu pro Android