Thórovo kladivo
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Pro získání tohoto nápoje dýchajícího atmosférou našich dávných předků stačí v půllitru smíchat vaše oblíbené pivo s medovinou. Na ideální poměr si musí student přijít sám, pro začátek se dá zkusit jeden panák medoviny na jedno pivko.
Jedná se o výbornou alternativu klasického studentova tekutého chleba, zvlášť milovníci medoviny a sladších tmavých piv jistě ocení. Ideální na letní večery někde u ohně! ;)
Dodatky a poznámky
Fajnšmekr může zaexperimentovat, dobrá budou na míchání zaručeně tmavá piva i různé typy kvasnicových nefiltrů.
Upozornění: Pije se to snadno jako klasické pivo, ale dokáže to s člověkem docela rychle zahoupat!
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+