Zelenina s dipem
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Zeleninu(mrkev, květák, okurka, rajčata, cokoliv...) nakrájejte na menší kousky, tak, aby šly vzít do ruky a namočit do dipu. Všechno to nějak hezky nandejte na talíř.
Dip: v misce smíchejte zakysanou smetanu s bílým jogurtem( 1:1) a přidávejte vegetu nebo koření dokud vám to nebude chutnat. Vegeta je pro tohle nejvhodnější, nemusí se tam přidávat už nic jiného a chutná to dobře.
Zeleninu namáčejte do dipu a nechte si chutnat.
Dodatky a poznámky
Vhodné na návštěvy, večírky nebo jako lehká večeře.
10-15 minut 50-60 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+