Pudink s banány a piškoty
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Pudink začneme připravovat obvyklým způsobem.
Přitom si nakrájíme banán na kolečka a spolu s piškoty ho naskládáme do připravených misek. Já dávám cca "1 kolečko banánu : 1 piškot" a jeden normálně velký banán na jeden pudink (celé balení, půlllitr mléka...) - v tomhle případě ve výsledku převládá pudink nad pevnou částí. Jestli to chcete víc jako buchtu, posilte zastoupení piškotů.
Poživatelné i ztuhlé a vychlazené, ale já osobně to tak nemusím.
Dodatky a poznámky
Pokud máte nějaký hodně změklý banán (tip - někdy, hlavně před zavíračkou, mohou být za korunové ceny ve večerce), tak je možné pokrájený banán BEZ PIŠKOTŮ zalít horkým pudinkem a ihned začít rozmačkávat vidličkou, a tím se vám banánová hmota a pudink spojí dohromady...
Nebo v tom můžete mít i piškoty, ale musíte je napřed namočit (radši do mlíka než do vody).
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+