Marocká polévka harira
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Nakrájejte na drobno cibuli a celer, posypte kmínem a orestujte v hrnci na olivovém oleji - cca 10 minut - dokud cibule nezesklovatí. Přidejte rajčata a přisypte zbývající koření. Chvíli povařte a zalijte 1,5 l horké vody. Přidejte do hrnce čočku a cizrnu. Vařte dokud luštěniny nezměknou. Na závěr dochuťte citrónovou šťávou a petrželkou nakrájenou nadrobno.
Dodatky a poznámky
Tento recept je výsledkem nepřekonatelného know-how blogu
www.vyvarovna.com
// Jediný upřímný foodblog. Karol, Hannah a Jana v kuchyni.
20-25 minut 80-100 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+