Zelí
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Zakupte si bílé strilované zelí v zavařovačce (klidně to nejlevnější). Otevřte ho a buď přes cedník nebo jen přes víčko nechte vytéct co nejvíce vody s kyselinou mravenčí :-). Následně dejte pánev na sporák a nalejte na ní asi 3-4 polévkové lžíce oleje. Vemte tak polovinu zelí a dejte ho do né úplně rozpáleného oleje. Přidejte majoránky kolik chcete, já dávám hodně. Smažte na mírnějším plameni. Často to míchejte a hlavně od toho neodcházejte, zvláště ke konci má zelí velkou tendenci se přichtávat. Zelí často převracejte - má získat hnědou barvu (né tamvě hnědou natož černou). K tomu podávejte nejlépe čerstvý chleba.
15-20 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+