Instantní ovesné vločky
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Obyčejné ovesné vločky prodávané po pytlíkách připravujeme takto:
smícháme v misce určitý objem (měřeno např. hrnkem) ovesných vloček a stejný objem vody, promícháme s případným dochucovadlem a mikrovlníme na maximum po 60 vteřin.
Větší objemy poté promícháme a mikrovlníme dalších 30 vteřin. Pokud přidáme příliš mnoho vody, tak mikrovlníme nezakryté.
Dodatky a poznámky
Ačkoli jsme zvyklí na sladké snídaňové kaše, tak ovesné vločky mají chuť neutrální, a výsledná kaše se dá upravovat i na slano např. se strouhaným sýrem, mexickou salsou...
1-2 minut 0-5 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+