Rychlé kuře na kari
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, dáme je do misky, kde je smícháme s kari kořením (1-2 lžičky) , případně solí a pepřem (jak kdo chce). Můžeme přilít i trochu sójové omáčky, aby se koření dobře promíchalo s masem. Na pánvi si rozpustíme lžíci másla a vložíme maso, které lehce osmahneme.
Aby nás pokrm více zasytil, můžeme přidat nakrájenou zeleninu - ať už cibuli, pórek, mrkev, nebo cokoliv co je zrovna po ruce. Maso spolu se zeleninou osmahneme, a poté podlijeme vroucí vodou. Dusíme, dokud zelenina nezměkne (např. na mrkev je třeba aspoň 15 minut). Ochutnáme a případně dochutíme. Přilijeme trochu smetany pro zjemnění chuti. Promícháme, prohřejeme a podáváme s rýží nebo bramborami:).
20-30 minut 25-50 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+