Šťouchané brambory
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
V osolené vodě si uvaříme nakrájené brambory. (kdo má rád kmín, přidá kmín, ale není to nezbytné) Až jsou brambory měkké, slijeme vodu. Pak do brambor přidáme trochu másla, můžeme trochu mléka (toho ne moc, jinak to bude kaše) a buď čerstvou nebo nakrájenou pažitku. Pak vezmeme nějaké šťouchadlo - buď přímo šťouchadlo na brambory nebo postačí i vidlička, brambory tím rozmačkáme a vše promícháme. Dle chuti přidáme sůl, máslo nebo pažitku, to už záleží na každém. Dají se jíst i samotné, ne jen jako příloha. Dobrou chuť :-)
10-40 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+