Vaječína
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Na rozpálenou páne s troškou (u teflonky stači fakt kapka) oleje vysypeme cubuli nakrájenou na kostičky a mícháme, aby se nepřipálila.Osmažíme cibulku do té míry, kdy nechytne zlatavou až nahnědlou barvu.Rozbijeme vejce a vyjiljem přímo na pánvičku.Mícháme, dokud vejce nedostane pevnou konzistenci.
Můžeme přidat i uzeninu, máme-li poruce a chuť.Přidat se dá i paprika atd.
Podáváme s chlebem a kečupem (spolubydlící si pochvaloval hořčici).
Množství cibule a vajec je limitováno jen vaši pánvičkou.
5-10 minut 10-15 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+