Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Dezerty
Vložil: ViktorC3

Česká škeble

Suroviny

  • 6 až 12 vajec
  • 400 g rybí pomozánky

Vybavení

  • 1x Hrnec
  • 1x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Ve velkém hrnci si uvaříme všechna vejce. Všechna vejce oloupeme a rozkrájíme na půl. Vyjmeme z nich žloutky, můžete sníst nebo vyhodit, jak chcete, a místo žloutků vyplníme bílek rybí pomazánkou. Nakonec rozložíme všechna vejce s rybí pomazánkou úhledně na talíř a můžeme servírovat.

Dodatky a poznámky

Nedoporučuji konzumovat při alkoholových dýcháncích......neni to dobré.....pak:-)))

PT5M 2-3 porcí
5-10 minut
35-50 Kč

Chladnou hlavu pro Android