Tatarský biftek
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Pokud je maso zmrzlé, vyndat do lednice a tam ho nechat cca 8 hodin. Maso NEnecháváme zcela rozmrznout. Dvakrát až třikrát maso přemeleme, přidáme na drobno nakrájenou cibuli, žloutky, kečup, olivový olej, sůl a pepř a pořádně promícháme až našleháme. Hotový tatarský biftek dáme na 2 hodiny rozležet do lednice. Mezitím si připravíme topinky smažené na oleji nebo na sádle potřené česnekem.
DOporučuji podávat s pivem, jídlo je dost mastné. Pro 2-4 lidi doporučuji nepřipravovat více jak 200-250 g masa. Je to velice syté.
Dodatky a poznámky
Jedná se o jídlo, které si nejspíš vzhledem k potřebě mlýnku na maso na koleji nepřipravíte, ale třeba bude mít někdo štěstí na dobře vybavený privát. :-)
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+