Banán s pudinkem
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Babány oloupeme, podélně rozkrojíme a poklademe na talířky. Případně nakrájíme do misek či jinak naaranžujeme na nějakou nádobu.
Pudink připravíme podle návodu na obalu - doporučuji pečlivě se držet té části, že si pudinkový prášek rozmícháme v asi třetině mléka a pak až nalejeme do zbytku, mezitím už ohřátého. Taky doporučuji brát zřetel na termín "za stálého míchání" (připálené mléko fakt smrdí).
Když má pudink pudinkovatou konzistenci nalijeme ho na banány tak, aby je celé pokryl (ta část banánu, která bude z pudinku vyčuhovat nám ošklivě zhnědne).
Necháme minutku odstát, pocákáme čokoládovou polevou a necháme ztuhnout.
Následně konzumujeme.
Dodatky a poznámky
1 pytlík pudinku vystačí cca na 4 talířky. Recept lze však pojmout také stylem: nakrájíme banán (stačí 1, max. 2) na kolečka do mísy a zalijeme pudinkem (můžeme přidat také piškoty). Musíme však počítat s delší dobou chladnutí a tuhnutí pudinku.
10-15 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+