Vánoční nájeb
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Pro přípravu tohoto fascinujícího lektvaru bohů doporučujeme dopředu míní alespoň 2 promile, jiinak to nemá ten autentickej košt. Vyhledáme nějakou pozoruhodnou nádobu do které nalijeme punč a přivedeme do né úplně varu. Získáme nejlépe sousedovu citronku(užíváme hojné množství) a babiččinu skořici(alespoň 20 gramů) a přidáme do kotlíku. Přilijeme Aperol podle chuti a dolijeme H2O za účelem zvětšení objemu lektvaru. Zkonfiskujeme rum od dědy a přilijeme do kotlíku s námrdem. Dodáme ten správný košt kypříícím práškem a přisypeme vanilkový cukr pro tu fascinující chuť Vánoc. Podáváme horké společně s perníčkama z Lidlu pro ten správný efekt.
Dodatky a poznámky
Skořicí nešetříme, mícháme metličkou. namrdáváme se.
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+