Tortilla pizza
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
(Ještě se hodí pečící papír, pokud nechcete mýt plech. A pokud nemáte plech, měl by opět stačit pečící papír, který dáte na rošt v troubě - pokud jím vaše kolejní trouba disponuje. Jsem si taky ale jistá, že nebýt tortilla celkem velká, tak to narvete i do mikrovlnky - stačí vyzkoušet.)
Vlastně obě varianty jsou dosti Italianopřeshubové, ale uvádím dvě varianty. Ta první je taková, že to budete prostě na koleji mít - student bez kečupu, to existuje? A ta druhá je už opravdovej luxus xd.
1) Zapnete troubu na 150°, a aby tam byly dvě čárky na tom druhém kolečku.
2) Prostě švihnete tortillu na ten pečicí papír,
3) natřete ji kečupem/rajčatovým protlakem,
4) hodíte na to šunku, tak aby to zase nebylo přešunkovaný 3-4 plátky by mohly stačit.
5) No na to nakrájíte nebo nastrouháte, pokud disponujete struhadlem, eidam/mozzarelu,
6) posypete majoránkou/oregánem.
7) A necháte to tak 15min péct.
Dodatky a poznámky
Je to superrychlé a kupodivu ne tak hnusné, jak to může znít, je to celkem vlastně dobré.
Dobrou chuť
15-20 minut 25-50 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+