Brambory z krbu
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Tento recept je rychlý a stačí Vám k němu bohatě tři suroviny.
Všechnu zeleninu (brambory, cibule, paprika) očistíme (případně oloupeme) a nakrájíme. Brambory ideálně na kostičky, papriku a cibuli na větší kousky. Množství zeleniny záleží na počtu strávníků a na míře hladu.
Všechno to dáme na alobal, přidáme kousek másla a nějaké koření (je úplně jedno jaké). Všechno do toho alobalu zabalíte - doporučuji dát to do více vrstev - a vložíte do krbu popř. kamen do rozpáleného popela. Zhruba za hodinku máte výborný oběd.
Dodatky a poznámky
Pokud nemáte krb nebo kamna, dejte to prostě do trouby. My ji sice máme, ale v době vzniku tohoto receptu nám přestala fungovat a my měli opravdu velký hlad, tak jsem zkusili trochu experimentovat.
5-40 minut 30-40 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+