Indicko-mexicko-italské-něco od pejska a kočičky
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Nejprve vyklopíme tuňáka do hrnce a prohřejeme. Mezitím si nakrájíme rajčata a olivy. K tuňákovi dáme rajčatový protlak a pořádně zamícháme. Nesolíme, všechno je z plechovky, protože nemáme peníze, takže je to slané dost. Jakmile máme tuňáka s protlakem hezky prohřátého, dáme tam všechno ostatní (na pořadí nezáleží, nehrajeme RPGčko), tedy kukuřici, fazole, rajčata a olivy a kari (podle chuti). Většina ingrediencí nepotřebuje tepelnou úpravu, proto stačí pouze zahřát na námi preferovanou teplotu, kterou považujeme za ideální ke konzumaci. Jako přílohu si uvaříme starou dobrou rýži ochucenou kmínem (pokud jste při penězích, můžete se rozšoupnout a koupit jasmínovou nebo basmati).
0-20 minut 0-100 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+