Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel


Kategorie: Rychlá jídla
Vložil: silviech

Indicko-mexicko-italské-něco od pejska a kočičky

Fotografie jídla

Suroviny

  • 1 plechovka kukuřice
  • 1 plechovka oliv
  • 1 plechovka fazolí
  • 1 plechovka tuňáka
  • 3 rajčata
  • 1 rajčatový protlak
  • 1 hrnek rýže
  • kmín
  • kari

Vybavení

  • 2x Hrnec
  • 1x Sporák/Vařič
  • 1x Talíř
Tento banner skryjete přihlášením

Postup přípravy

Nejprve vyklopíme tuňáka do hrnce a prohřejeme. Mezitím si nakrájíme rajčata a olivy. K tuňákovi dáme rajčatový protlak a pořádně zamícháme. Nesolíme, všechno je z plechovky, protože nemáme peníze, takže je to slané dost. Jakmile máme tuňáka s protlakem hezky prohřátého, dáme tam všechno ostatní (na pořadí nezáleží, nehrajeme RPGčko), tedy kukuřici, fazole, rajčata a olivy a kari (podle chuti). Většina ingrediencí nepotřebuje tepelnou úpravu, proto stačí pouze zahřát na námi preferovanou teplotu, kterou považujeme za ideální ke konzumaci. Jako přílohu si uvaříme starou dobrou rýži ochucenou kmínem (pokud jste při penězích, můžete se rozšoupnout a koupit jasmínovou nebo basmati).

PT0M 1-4 porcí
0-20 minut
0-100 Kč

Chladnou hlavu pro Android