Epesní sendvič se sekanou
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Vezmeme krajíc chleba a pomažeme máslem nebo margarínem, aby to nebylo suché.
Přes vrstvu másla/margarínu potom namažeme kečup (pokud máte v takové té plastové tubě, stačí jen nakydat).
Na takto promazaný krajíc chleba poklademe nejdřív plátkový sýr (na druhu nezáleží, eidam "třicítka" je v pohodě) a poté plátky sekané. Na normální velký krajíc to vychází 3 plátky sýra a 4 plátky sekaný.
Sekanou poté pomažeme hořčicí (druh hořčice záleží na osobních preferencích a obsahu ledničky) a položíme na ni na malá kolečka nakrájenou kyselou okurku.
Celé to přiklopíme druhým Krajíček chleba a sendvič je na světě.
Dodatky a poznámky
Pár poznámek před přípravou:
1) Krajíce chleba a plátky sekané krájejte pokud možno tenké, jinak se to nedá pořádně zkousnout.
2) Představivosti se meze nekladou, kladou se pouze obsahu kuchyně. Takže přidávejte/odebírejte přísady podle chuti a podle možností.
3) Je to vážně syté jídlo, takže dokáže klidně nahradit celou večeři nebo uspokojit hulihlad.
3-5 minut 15-20 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+