Arašídová kaše
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Tímto receptem jsem se inspiroval po požití čínské polévky mého spolubydlícího a připomenutí mých mladých let, když jsem rád kuchtil stylem ala "Co dům dal". Do varné konvice vlejeme studenou vodu, kterou následně ohřejeme. Připravíme si mísu, do které nadrtíme cca 50 g arašídových křupek. Ty následně zalejeme převařenou vodou! Při zalití této směsy vodou studenou nedojde k výslednému efektu! Do směsy přidáme lžíci absinthu a tatranského čaje, následně vhodíme čaj - nejlépe červený rybíz či jiný ovocný. Celou směs dochutíme solí, pepřem a šumivou tabletou vitamínu C, která dodá potřebnou kyselost!
Dodatky a poznámky
Po vrhnutí pouhé lžíce této směsy do žaludku je více než pravděpodobné, že dojde ke zpětnému vrhu této směsy jakož i obsahu celého žaludku.
3-5 minut 780-850 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+