Fazole po Gopnicku
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Vezmeme plechovku fazolí (bílé, červené, velké, malé - nejlepší je směs). Ještě před tím se přesvědčíme že 1. vlastníme/máme možnost ukrást někomu otvírák na konzervy, 2. umíme ho použít. S trochou štěstí otevřeme plechovku aniž bychom se zranili. Vylijeme nálev a propláchneme obsah plechovky. Fazole vsypeme do mísy.
Dále si nakrájíme zeleninu na malé kousky a přidáme k fazolím.
Nakonec vezmeme MAJONÉZU a hojně nadělíme na fazolový salát. Hotovo!
Dodatky a poznámky
!!!víc MAJONÉZY = víc GOPNIK!!!
5-15 minut 10-100 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+