Těstoviny se smetano-rajčatovou omáčkou
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Nakrájíme si cibuli (dávám tak půl cibule na osobu) a osmahneme na pánvi mírně do zlatova. Mezitím si nakrájíme rajčata na kostičky a dáme vařit těstoviny. Rajčata (jejich množství záleží na jejich velikosti a na počtu porcí, já dávám tak dvě tři středně velká rajčata na osobu) přihodíme na pánev a okořeníme. Necháme je tam, dokud se nezmění v kaši a pak přidáme uvařené těstoviny, nastrouháme si sýr, vysypeme na pánev a důkladně promícháme, pak jen přidáváme smetanu, ale s ní opatrně, radši ji přilévejte po troškách a průběžně ochutnávejte. Záleží na vás, jak moc to chcete mít smetanové. Pak už jen pořádně promíchat a servírovat.
15-20 minut 50-100 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+