Grenadýr
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
V hrnci s vodou si uvaříme brambory i se slupkou /omytou/. Brambory jsou uvařené pokud po napíchnutí na vidličku z vidličky sjede zpátky do vody.
V jiném hrnci si uvaříme těstoviny - postup dle návodu na obalu s těstovinami.
Velkou cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme na pánvi s olejem opravdu dozlatova. Smažení dozlatova zrychlíme tím, že cibuli při smažení osolíme.- stačí trošku.
Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, k nim přidáme scezené těstoviny a osmaženou cibulku.
Vše důkladně promícháme, případně přisolíme - podle chuti.
Je to velká mňamka za pár korun.
Podáváme s kyselým okurkem :)
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+