Exkluzivní bujónovka
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Do hrnce nalijem vodu. Tu ohřejem, vhodíme bujon s nudlema a přivedem k varu. Až nám bude připadat, že je ten správnej čas, dodáme tofu nakrájený na kostičky. Osolíme, opepříme, okořeníme, případně přidáme trošku sýra. Vaříme, dokud nudle nejsou měkký, eventuelně dokud i sýr neni roz...vařenej? Servírujem v misce a kdyby se někdo ptal...ne, neni tam bujon, je to všecko úplně domácí.
Dodatky a poznámky
Tuto polévku jsem vymyslela, když jsem jednou měla hroznou mužskou rýmičku a potřebovala jsem se zahřát a neměl mi kdo uvařit a hrála jsem Hártstouny, tak se mi nechtělo do obchodu pro ňáký suroviny (navíc byla zima, žejo). Imo je to náhodou epesní pochutina x)
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+