Těstoviny s rajskou omáčkou z pánve
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
V první řadě si důkladně prostudujem návod na polívce a podle toho se uzpůsobíme. Čili požadovaný množství vody si nalejem do pánve (nebo hrnce, ale s pánví je to větší stylovka a líp se z ní žere) a dáme vařit, rozmícháme v tom tu směs polívky a až to bude trochu působit jako že je to spojený, přidáme těstoviny. Tak akorát, podle toho, jakej máme hlad. No a v tuhle chvíli zapomenem na ten návod na polívce a vaříme dokud těstoviny nejsou měkký. Před podáváním můžem zjemnit smetanou nebo mlíkem. Ideální je to sežrat sám přímo z pánvičky, ale dva by se z toho asi taky najedli.
8-15 minut 30-50 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+