Chléb s citronem
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Příprava hlavní suroviny : chleba. Pokud jste zakoupili chléb krájený, ušetřili jste si tím tu nejtěžší práci. Jestliže jste ale již zkušení kuchaři nebo gurmáni - zkrátka krájený chléb pro vás není to pravé a zakoupili chléb v celku, musíte ho pečlivě nakrájet na asi 1 cm tlusté plátky.
Krajíce rozložíme na talíř a po celém povrchu pokapeme citrónem. Poté, podle chuti, posypeme solí.
Pro tento recept je možné použít i chléb toastový, není ale tak chutný, jako klasický český. Další alternativou je použití citrónku namísto klasického citrónu.
Dodatky a poznámky
Cena pokrmu velmi závisí na aktuální ceně citrónů, která je velmi proměnlivá.
Ač se to nezdá, tento pokrm je velmi chutný, při troše fantazie připomíná chuť krevet.
1-2 minut 10-30 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+