Noky když nevíš jak
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Cibuli si nakrájíte na klínky popřípadě na kostičky (kdo nemusí větší kusy cibule).
Slaninu nakrájíte na kostičky.
kuřecí také na kostičky.
Kuře voprahnem na oleji (s oliváčem to dostane ještě lepší chuť) s kořením, po chvíli hoďte k tomu cibulku a slaninu. restujeme/smažíme do krásné podoby na pánvi.
Mezi tím dáme vařit noky do hrnce (podle návodu na obalu).
po dosmažení pánve vyndáme směs děrovanou lžicí vedle na talíř a po dovaření noků dáme vopražit přeceděné noky do výpeku na pánvy.
když noky budou začínat zlatit přidáme směs masa, po chvíli na pánvi přidáme mraženou zeleninu (já používám zeleninu na lečo)
sůl, pepř a můžeme servírovat pokrmek jak páni
popřípadě posypejte sýrem a můžete ozdobit petrželkou ať to má prezentaci taky
Dodatky a poznámky
Tento recept je jen nástřel pro inspiraci když máte doma v lednici noky a nevíte co s nimi. Rychlý recept s chutným koncem.
poměr surovin je přímo úměrný počtu noků
|
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+