Pečená cuketa
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Nakrájíme cuketuu na kostičky (já to neloupu protože to zabírá moc času), cibuli na proužky a česnek necháme celé stroužky. Všechny dáme na pekáč, zasypeme hrstí tymiánu a bazalky (obejde se to i bez toho) a zalijeme olejem. Ten je potřeba! A nešetřit. Dáme to do trouby na 250 dokud cuketa nezměkne. Sem tam promícháme a zkontrolujem, trvá to tak 40 min.
Dodatky a poznámky
Tohle se dá dělat s každou zeleninou nebo se dají některé suroviny přidávat. Základ receptu je z řecké zeleniny briam, kde jsou rajčata, cuketa, lilky, brambory, cibule a česnek.
Nejlepší je to s teplým chlebem a s kečupem.
30-60 minut 20-60 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+