Hradec ála Provence
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Nakrájej rozmrazená kuřecí prsa na nudličky nebo jak je libo, oloupej a nakrájej cibuli najemno (cca 2mm krychlové). Umyj rajčata a nakrájej - je jedno jak, stejně se pak rozblemcnou. Všechno (maso, cibuli, rajčata) dej do mísy, přidej dvě kávové lžičky koření, pepř podle vkusu a půl lžičky bazalky. Všechno smíchej.
Do pánvičky nalej asi 3 lžíce oleje a rozpal ho. Pak dej na pánvičku celý obsah mísy....důležité je, abys nesolil maso dřív, než zbělá, páč pak by bylo takový tuhý. No a teď už jen hlídej, aby někdo neujídal, občas míchej..prostě počkej až se maso podusí a nebude syrové a až se rajčata rozblemcnou a trochu svaří, aby vznik takovej mňam sosík. Přílohu si vymysli podle libosti....brambory jsou nej.
Brou chuť!
Dodatky a poznámky
Autor nenese zodpovědnost za vaše případné zažívací potíže.
25-30 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+