Žebrácké špagete
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Tuž dáme žhavit vařiča, uvaříme vode v rychlovarné konvice, až zavařá, nalijeme do hrnca a položíme na vařiča. Do vrúcé vode dáme lžícu oleja a osoláme (ze zkušenosti rači více než méně). Dáme do hrnca špagete (cca 10 dek) a vaříma 6 - 8 minute (no prosťe do změknuťá, záleží na kvalité vařiča!). Mezitím otevřema plátkové sér a nakrájáme část "kostke" na nudličke. Vememe dve plátke šunke a zpřekládáme a nakrájáme (lípe se tak nakrájá na malé čtverečke). Keď nemáte šunke, stačí séra, ale není to také dobré. Až špagete změknú, zcedíme ja taléřem a na ten taléř je pak šópneme. Navrchu rozprostřeme sýrové nudličke a zasypeme šunkó. Na záver dáme kečupa co se na to véde. A hle - teplote akorát k jédlu. :-)))
Dodatky a poznámky
Tuž je to také znamenité, že po dojezeňá si pobežíte uvařit dalšé, ale záležé na hlado! :-)))
6-15 minut 10-60 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+