"Žebrácká špagete"
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Tuž dáme žhavit vařiča, pálíma vode v rychlovarná konvice, až zařavá, zlijama do hrnca a položíma do vařiča. Do vrúcá vode dáme lžícu oleja, osoláme (za zkušenosta rača víca naž méňa). Dáma do hrnca špagete (ca 10 dek) a pálíma 8 minut (no zprosťa do změknuťá, zálažá na kvalitá vařiča!). Meziťám otavřama plátkové séra a nakrájáme část "kostke" na nudličke. Vemema dve plátke šunke a zpřekládáma i nakrájáma (lípe sa tak nakrájá na malá čtvarca). Keď namáte šunke, postačá sére, ale není to také dobré. Až špagete změknú, zcedíma ja talářem a na ten talář je pak šókneme. Navrchu rozprostřáma sérová nudličke a zasypame šunkó. Na závar dáme kečupa co se na to véde a modláme ke krišne. A hlad - teplote akorát k jédlo!
Dodatky a poznámky
Tuž je to také znamenité, že po dojezeňá si pobežíta zařavat dalšá, ale záležá na hlado. Nabašťa sa za dve!
6-15 minut 10-100 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+