Těstoviny se smetanovou žampionovou omáčkou
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Dám vařit těstoviny. Cibuli nakrájím na jemno a spolu s oloupanými a nakrájenými žampiony podusím - většinou vařím bez tuku tak, že místo něho dám vodu a dusím, ne smažím.. když jsou cibule a žampiony měkké a voda odpařená, přidám smetanu - jakákoliv, někdo raději na vaření, ale já používám na šlehání a pak už nezahušťuju moukou. Kdo chce zahustit, smíchá lžíci hladké mouky se 100 ml vody a za stálého míchání vlívá do omáčky. Smetanu povařím spolu se špetkou bazalky, soli a čili a smíchám s těstovinami. Dobrou chuť!
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+