Špagety s párkovo-smetanovym labůžem
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Najemno nakrájený cibule dejte smažit na pánvi na olej, ne do zlatova, ale do změknutí, takže to nesežehněte. Souběžně s tím dejte vařit vodu na těstoviny, ale ještě nevkládejte. Až bude cibule měkká, přihoďte k tomu na špalíčky nakrájený párky. Souběžně vhoďte špagety do vody. (teda jestli už se vám vaří voda, logicky.). Když budete mít párky takový zahnědlý od tý pánve, zalejte je 100ml smetany a trošku to v tom poválejte, ale bacha, ať se vám nezačne vařit, jináč se vám zdrcne a bude to hnus. Do směsi horký smetany, osmaženejch párků a cibulky přidejte potom protlak a rozmíchejte ho v tom. Protlak krásně omáčku zahustí a z tekutiny se stane krásná hustá poleva na vaše špagety. Řádně uvařené těstoviny zceďte a pokydejte hotovým labůžem. Nic v tom není.
45-60 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+