Křenovo mrkvová pomazánka
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Mrkev i křen oloupat a nastrouhat najemno, smíchat s pomazánkovým máslem a hořčicí a dochutit špetkou soli.
Hodí se na jakékoli pečivo.
Dodatky a poznámky
- Komu se nechce kupovat celý křen, může koupit rovnou pomazánkové máslo s křenem
- Fajnšmekři můžou přidat na kostičky nakrájené vejce natrvrdo
- Když bude pomazánka moc tekutá, přidejte mrkev. Když moc hustá, chce to víc másla nebo hořčice.
- Příznivcům extrémních zážitků, trpícím rýmou a ucpaným nosem, milovníkům cibulového brečení a jedincům se suicidálními sklony doporučuji nastrouhat do pomazánky alespoň 1/2 z celého křene. Pomazánka tak získá naproto nečekaný, nezapomenutelný, nový rozměr.
5-10 minut 40-50 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+