Ovesná kaše
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Jestliže máme čas před vařením, dáme si do hrnce vodu (asi půl litru) a tak hrnek ovesných vloček a necháme, jak chceme dlouho, louhovat. Pokud čas nemáme, uděláme to stejné, akorát že jdeme rovnou vařit. Hrnec dáme na sporák a vaříme, dokud to nezhoustne (záleží na množství a také na tom, jestli jsme měli vločky už předtím namočené, nebo ne). Většinou to trvá 10 minut. Při vaření můžeme přidat skořici. Když se nám zdá kaše dostatečné hustá, můžeme přidat kokos, marmeládu, semínka, oříšky a další věci.
Kdo přidá cukr dostane za uši!
Dodatky a poznámky
Místo vody můžeme použít mléko.
10-20 minut 20-40 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+