Kuřecí kousky na hořčici
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Nejprve si rozpálíme na pánvi trochu oleje. Mezitím si nakrájíme řízky na menší kousky ("nudličky"), které osolíme, obalíme v hladké mouce a klademe na rozpálenou pánev. Osmažíme po obou stranách - tak, aby celé kousky zbělely, a poté přidáme několik lžiček hrubozrnné hořčice (jak libo). Přiklopíme velkou poklicí a ještě chvíli dusíme.
Podáváme s vařenými bramborami, a kdo je zeleninožrout a nebojí se, nechť si k tomu uvaří mrkev a kus celeru (uvařeno ve slané vodě, rozmačkáno šťouchadlem či vidličkou), případně uvařené zelené fazolky.
20-30 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+