Gnocchi s kuřecím
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Nakrájíme maso na kostičky, do pánve nalijeme trochu oleje a na něj hodíme maso. Až bude maso bílé, přiměřeně osolíme, přiměřeně okořeníme kořením na čínu a za občasného míchání necháme na pánvi udělat, tak aby bylo poživatelné. Občas maso podlejeme TROCHOU!!! vody :D. Jinak asi v půlce přípravy masa si vytáhneme hrnec a naplníme do tří čtvrtin vodou. Až voda bude teplá, osolíme ji a až se bude vařit, hodíme do ní gnocchi [čti ňoki]. Vaříme asi 5 minut, ne podle návodu, protože vám tam budou tvrdit, že jen minutu, ale to je lež, jelikož se za minutu neuvařej :D. Než se uvaří gnocchi, vytáhneme rendlík, nalijme do něj smetanu, dáme jeden a půl až 2 kostky toho taveňáku a necháme rozpustit. Solit není třeba. Musíme furt míchat!!! Po uvaření scedíme gnocchi, dáme na talíř, na to maso a polijeme sýrovou omáčkou. Určitě vám zbyde ještě na večeři/druhou/ třetí/... večeři, případně na zítra k obědu. :)) Toť vše.
Dodatky a poznámky
Místo Gnocchi můžete udělat těstoviny...
30-40 minut 80-100 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+