Čili kolínka s uzeným tofu
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Půl hodiny předem si nakrájím tofu na malé kostičky a naložím ho do směsi chilli omáčky, trošky sladidla (např. medu), soli, pepře a zázvoru.
Kolínka uvařím v hrnci podle návodu, sliju vodu a nechám je stranou v cedníku. Hrnec hned vypláchnu, na jeho dně rozpálím olej a osmahnu tofu a lněné semínko (stačí 3 minuty).
Nasypu na to zpátky kolínka, přidám rajčata, kari a oregano, důkladně to promíchám a nechám ještě pár minut prohřát.
Hotovo.
Dodatky a poznámky
Navrch můžeme klasicky posypat sýrem.
Kdo má rád maso, tofu lze nahradit kousky pikantní klobásy.
30-45 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+