Kuře na medu a švestkách
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Kuře nakrájejte na kostky a dejte do mísy. Přidejte med, sojovku, citronovou šťávu, koření podle chuti a švestky, které opáchnete horkou vodou a pokrájíte na malé kousky. Všechno to promícháte, zakryjete mísu a necháte marinovat v ledničce - ideální je 2 - 3 hodiny, pokud už máte hlad, tak aspoň tři čtvrtě hodiny.
Mezitím si připravíte přílohu - rýže, topinky, hranolky, jde k tomu cokoliv. Maso vyndáte z ledničky a na velké pánvi rozpálíte na maximum slabou vrstvu oleje. Rychle smažíte asi 3 minuty, až maso zbělá, pak přilijete trochu vody a na střední stupeň dusíte cca 12 minut. Hotovo :)
60-150 minut |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+