Šlichta pro šlechtu
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a necháme osmahnout na pánvi. Na kolečka (nebo ještě více) nakrájený točený salám (pro gurmány a finančně zajištěné studenty k točáku může být i třeba klobása) přidáme k osmahlé cibulce, posypeme kořením dle chuti (ani nemusí být) a necháme chvíli osmahnout ze všech stran. Když je již vše osmahlé, na pánev přidáme zhruba 1 lžíci kečupu a 1 lžíci hořčice ( může být i víc, nebojte se toho) a vše pořádně promícháme. Tímto jídlo dovedeme k úplné dokonalosti. :-)
Dodatky a poznámky
Podáváme s chlebem nebo bramborem. Je to vynikající. Každý si může přidat, nebo pozměnit co bude chtít a stále to bude dobré.
|
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+