Plněná vejce
Suroviny
|
Vybavení
|
Postup přípravy
Vajíčka uvaříme natvrdo, oloupeme, rozpůlíme a vyjmeme žloutky tak, aby bílky zůstaly neporušené (jde snadno), žloutky smícháme v míse se solí, pepřem, nadrobno nakrájenou cibulí, přidáme trochu hořčice, koření - vpodstatě se dá podle chuti, co se najde, vygooglit se dá spousta variací, prostě ochutnáváme a experimentujeme. Nakonec směs nacpeme do sáčku, věřím, že si každý nějak pomůže, přinejhorším lze sázet lžičkou, ale myslím že pytlík funguje. Růžek, ve kterém je směs, ostřihneme (aby prošly i kousky cibule) a plníme bílky. Voilá :)) dobrou chuť
Dodatky a poznámky
Poprvé jsem ochutnala v USA pod názvem DEVILED EGGS a byly vynikající svačinka, předkrm nebo jen tak něco na zobání, pro návštěvu....jednou jsem se rozhodla konečně zkusit vyrobit, když byl přebytek vajec a rodinka, hlavně starší bratr se pěkně nacpali, musela jsem dodělávat, protože očividně jedna krabice vajec nestačí :)) jsou to takové jednohubky, ale vynikající
|
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+