Vajíčka s rajčátky
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Nakrájíme si libovolné množství rajčat, hodíme na pánev a na mírném ohni necháme trošku změknout a pustit šťávu.
V hrníčku vidličkou rozšleháme vejce či dvě (kolik kdo sní) a když račátka začínají pouštět šťávu, vlijeme, osolíme a pomícháme. Krátce mícháme - podle oka, když je vejce hotové, můžeme podávat :)
Dodatky a poznámky
Je to nejjednodušší teplá, zdravá a moc dobrá snídaně. Samotná vajíčka jsem jako první jídlo dne dřív nemohla moc jíst (ráno mi prostě nejela), ale rajčátka tomu dodají úplně jinou chuť, časem vychytáte jak moc měkká či tvrdá je chcete, je z nich dost šťávy, takže to není ani tak suché. Než hemenex dám tomuhle přednost vždycky ;) doporučuji
30-50 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+