Buřtguláš s bramborami
Suroviny
|
Vybavení
|
Tento banner skryjete přihlášením
Postup přípravy
Nakrájíme cibuli, oloupeme salám a nakrájíme na kolečka/půlkolečka/kostičky, brambory nakrájíme na menší kostky.
Cibuli zpěníme na rozpáleném oleji spolu s česnekem, přihodíme salám a chvilku opékáme. Poté přidáme červenou papriku, promícháme a zalijeme horkou vodou (množství vody podle toho kolik chcete mít guláše). Přihodíme brambory, nasypeme trochu drceného kmínu a vaříme do změknutí brambor. V hrnku/skleničce si rozmícháme trochu hladké mouky s vodou (konzistence musí být kašovitá ale pořád tekutá) a nalijeme do guláše aby se zahustil. Pak už jen nasypeme majoránku a guláš je hotov.
Nejlepší je s čerstvým chlebem.
30-60 minut 40-60 Kč |
Sdílet na Facebooku | Sdílet na Twitteru | Sdílet na Google+